V letu 2000 smo v podjetju začeli razvijati proizvodnjo raznih tipov batov za stroje za razminiranje terenov. Trenutno izdelujemo bate z verigami ali brez, v obliki gob ali diskov in v obliki nožev po željah kupcev. Vse tipe batov delamo s tehnologijo vročega kovanja.

Razen že običajnih batov smo v podjetju razvili originalni BLAS-TIP bat v obliki diska - tip NT 96 in NTL 96, ki smo ju tudi zaščitili pri »Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske«. Bat NT96 je dizajniran za težke stroje za razminiranje, bat NTL96 pa za lažje stroje.

Raziskovanja in podatki pridobljeni s testiranjem strojev za razminiranje v dejanskih pogojih na terenu (zemlja, pesek, kamenje, nizka in visoka vegetacija) so pokazali, da so NT96 kompleti batov univerzalna zamenjava za več tipov batov, kar omogoča manjše zaloge več tipov batov (za različne vrste terenov), kakor tudi manjše stroške zaradi zamenjave le-teh na strojih, pri tem pa se znižajo tudi stroški montaže batov na stroje, saj ni potrebno dodatno spajanje verig z bati s pomočjo vijakov ali zatikov.

BLAS-TIP dobavlja bate za stroje za razminiranje SCANJACK 3500, BOŽENA 3, 4 in 5, MV, RM-KA, SAMSON, DALMATINO, VF, dobavljamo pa jih kupcem v Hrvaški, Bosni in Hercegovini, Veliki Britaniji, Danski, Nemčiji, Italiji, Švici, Afriki, Aziji in Južni Ameriki, ...

 

V nadaljevanju so slike batov iz našega proizvodnega programa:

VelSca – prvi izdelan tip bata

MaSca – bat razvit za potrebe kupcev, ki čistijo mine na kamnitih terenih

B-4 – Bati izdelani za stroje »BOŽENA« proizvajalca »WAY INDUSTRY«

 

 

B-KGG – Različne dolžine batov v obliki gobe delanih po zahtevah kupcev


B-KDNT-96 – Bat kovani disk novi tip 96 – S posodabljanjem prvotnega okroglega diska smo dobili batni sklop (disk + veriga) s povečano produktivnostjo pri razminiranju terenov.

Bat kovani nož – Bat namenjen za čiščenje terenov z visoko podrastjo


 

 

V nadaljevanju navajamo le nekaj slik izdelkov iz bogatega asortimana.

0+

zadovoljnih strank

0+

ton blaga na zalogi

0+

let tradicije

0+

strokovnjakov

+386 7 45 74 690